Elfelejtett jelszó

Töltsd fel a hajód

Fizess Bankkártyával

Your search results

MI az a BARION™?

A Barion egy olyan online fizetési rendszer, melynek segítségével tudsz online fizetni weboldalunkon. Egyrészt kártyával, másrészről BARION egyenlegedből, mely nem más, mint egy elektronikus pénznem.

A fizetési rendszert működtető Barion Payment Zrt-t a Magyar Nemzeti Bank felügyeli, engedélyezi számára az e-pénz kibocsájtást, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Hogyan fizethetek bankkártyával?

Ahhoz, hogy használd a bankkártyád a rendszerben, nem szükséges a regisztráció, elég a kártyán szereplő adatokat megadnod, illetve egy működő email címet.

Viszont ha regisztrálsz a BARION rendszerébe, onnantól kezdve soha többé nem kell a bankkártyaadataidat megadnod, BARION-os elfogadóhelyen, csak a jelszavad és email címed, így nem csak egyszerűbb, de biztonságosabb is lesz a fizetésed.

Jelenleg a következő kártyákat fogadja el a BARION:

Amex, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS

Használd ki a BARION tárca nyújtotta előnyöket, és regisztrálj még ma INGYENESEN, hogy ne kelljen kártyaadataidat folyton begépelni!

A tárcába, ingyenesen tudsz befizetni utalással, vagy készpénzbefizetéssel. Innentől kezdve akkor is tudsz online vásárolni, ha nincs a bankkártyád kéznél!

-Töltsd le a BARION-t iOs-es vagy Andoridos készülékedre, így könnyedén követheted vásárlásaidat, illetve töltheted fel egyenlegedet.

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Biztosan jó helyre írod be a kártyád adatait, amennyiben a böngészőben zölden látod a felső sávot. Ezt mindig ellenőrizd!

A Barion szervereit a Magyar Nemzeti Bank előírásának megfelelően alakították ki, így jogában áll kezelni a bankkártya adatokat.