Elfelejtett jelszó

Töltsd fel a hajód

Bérelj hajót

1

Találja rá

Böngéssz a boatly folyamatosan bővülő hajókínálatában, és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelői társat egy balatoni hajózáshoz.

2

Foglald le

A boatly könnyen átlátható, automatizált foglalási rendszerének köszönhetően kedvenc hajóidat egyszerűen és gyorsan lefoglalhatod.

3

Éld át

Foglalásodat követően nincs más dolgod, mint kihajózni és önfeledten élvezni a balatoni széljárást.

Your search results

Hajók, amik csak rád várnak!

Hajózási élmény mindenkinek

A boatly célja, hogy minden ember számára átélhetővé tegye a hajózás adta élményeket. Hiszünk benne, hogy széleskörű kínálatunknak köszönhetően oldalunkon mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő hajót, legyen szó nyugodt családi kirándulásról, baráti összejövetelről vagy első hajózási élményről.

Szélekörű választék

A boatly törekszik egy minél sokrétűbb és nagyobb számú hajókínálat kiépítésére. Ennek érdekében célunk, hogy folyamatosan bővülő portfoliónkban hajózási engedély nélkül is vezethető, elektromos hajók is helyet kapjanak. Mindemellett a vitorlázás iránt érdeklődő, kezdő hajósok számára kormányossal rendelkező vitorlásokat is biztosítani szeretnénk

Rendelkezel saját hajóval?

Add ki és keress pénzt a boatly segítségével! A bérlés idejére biztosítást nyújtunk a hajódra, és te döntöd el, kinek adod ki és mennyiért.

Töltsd fel a hajód most Tudj meg többet

Gyakori kérdések

A boatly a hajózni vágyók és hajótulajdonosok online találkozóhelye. Egy virtuális kikötő, ahol egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan lehet hajót bérelni vagy bérbe adni. Ha kérdésed van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, böngészd át a GYIK-et, vagy lépj kapcsolatba szakértőinkkel.

További gyakori kérdések

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot szakértő csapatunkkal!